Smile Plus

Despre noi

Programează-te

Programați-vă la Smile Plus. Vă vom contacta mai apoi pentru a confirma data și ora cât mai curând posibil.

Program de lucru

Luni - Vineri

08.00 - 16.00

Sâmbătă

08.00 - 13.00

Duminică

Zi liberă

Clinică stomatologică din Moldova cu năzuinţă la turismul dentar

smile_plus
Rulează videoul

Despre Smile Plus

Smile Plus este o clinică de stomatologie modernă cu medici calificați pe diverse specializări, gata să rezolve orice probleme legate de dinții tăi și să ofere asistență în domeniile cele mai prioritare precum terapia, ortodonția, ortopedia, chirurgia și restaurarea estetică.

Smile Plus a fost fondat în 2010. Angajații săi sunt bine pregătiți să lucreze ca o echipă care oferă un avantaj imens pacienților, împreună cu o abordare individuală și garanția unui tratament de calitate de către medici noștri.

Misiunea noastră este de a oferi îngrijire dentară independentă de primă clasă atât comunității locale, cât și celei străine, într-un mediu sigur, confortabil și primitor.

Credem în dezvoltarea clinicii noastre, investind în cabinetul nostru și continuînd îmbunătățirea tehnologiei echipamentelor pentru a oferi cele mai bune servicii de îngrijire dentară în beneficiul pacienților noștri.

Smile Plus este specializat în implanturi dentare

Implanturile dentare oferă posibilitatea unui zâmbet natural și mai confortabile decât protezele sau punțile dentare. Smile Plus în Moldova oferă o varietate de tratamente cu implanturi dentare, de la un singir dinte lipsă la reabilitarea completă a gurii.

Un implant dentar este o soluție permanentă care imită și înlocuiește rădăcina sau rădăcinile naturale ale propriilor dinți. Implanturile dentare sunt plasate chirurgical; așa-numitele implantate, în osul maxilarului și constituie o bază solidă pentru dinții de înlocuire. Inițial, acestea sunt stabile mecanic pe măsură ce se contopesc cu osul; cu toate acestea, aceste implante Osseo se integrează cu osul pe o perioadă de căteva luni pentru a fi o structură unică, devenind astfel parte a maxilarului în sine.

Implanturile dentare conferă mai multă siguranță și fiabilitate decât protezele și punțile dentare; pacienții cu implant se simt efectiv mai confortabil și primesc un mare impuls de încrederea în sine. Smile Plus în Moldova se va asigura că sunteți un candidat potrivit pentru implantare și că aveți gingii sănătoase și un suport osos bun, asigurându-vă că implanturile dvs. dentare vor dura mulți ani dacă sunt îngrijite corespunzător. Investigațiile preoperatorii adecvate cu scanări radiologice și intraorale vor confirma acest lucru.

Implanturile sunt o alternativă mai bună la protezele din crom acrilic sau cobalt, deoarece acestea au mai multă mobilitate atunci când mănânci; protezele pot uneori atrofia gustul acoperind cerul gurii. Protezele dentare trebuie îndepărtate și curățate zilnic. Există, de asemenea, îngrijorarea că protezele se dislocă în timpul unei conversații și acest lucru va afecta foarte mult încrederea în sine.

Implanturile dentare sunt cu siguranță cele mai bune mijloace pentru a înlocui dinții lipsă, oferind o soluție estetică plăcută atunci când sunt asociați cu o coroană dentară din ceramică sau o punte, creând astfel o soluție perfectă pentru frumosul tău zâmbet.

Smile Plus este specializat în tratamente estetice

Nu doar lipsa dinților îi aduce pe oameni la clinica dentară. Adesea, pacienții vizitează specialiștii noștri pentru a-și „înfrumuseța” zâmbetul, iar stomatologia estetică este un alt atu al clinicii Smile Plus din Moldova.

Pentru a vă face dinții mai atrăgători și un zâmbet irezistibil, uneori ar putea fi suficientă o curățare profesională a dinților sau o albire Zoom. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, putem realiza schimbări șocante, în sensul bun al cuvântului, cu fațete dentare, restaurări estetice realizate direct în gura pacientului, cu zirconiu sau ceramică presată (Emax) la coroane / punți dentare.

Sterilizarea și igiena în clinica noastră este o prioritatea!

Nu economisim banii pe echipamente specializate, soluții dezinfectante, consumabile de unică folosință și nici personal suplimentar pentru sterilizarea instrumentelor. Și suntem fericiți când aceste eforturi sunt apreciate.

Practic, fiecare pacient care scrie o recenzie despre clinica noastră dentară sau ne mulțumește personal își amintește curățenia impecabilă din cabinetele noastre. „Igiena maniacală”, „Sterilizarea perfectă”, „Aș mânca de pe podeaua acestei clinici” „Nu mă așteptam ca în Moldova să mă tratez în condiții atât de sterile” … acestea sunt doar câteva dintre expresiile folosite de pacienții noștri.

Oferim garanție pentru serviciile stomatologice

La sfârșitul tratamentului, fiecărui pacient i se va emite o factură pentru tratamentul efectuat, un certificat de garanție semnat și ștampilat și o anexă la certificatul de garanție cu indicații clare pentru orice situație. În cazul implanturilor dentare, veți primi și așa-numitul pașaport de implant care conține etichetele lipite cu toate informațiile despre fiecare implant (producător, tipul și dimensiunea implantului, lotul și data producției etc.)

Solicitați o Programare

Solicitați o Programare

+373 749 22 352

+373 269 2 44 11

E-mail : info@smileplus.md

logo_smile_plus

Solicitați o Programare

Adresa

str. Ion Creangă 43
Hîncești - Moldova.

Telefon

+373 0794 22 3 52
+373 0269 2 44 11

Email

info@smileplus.md

Limba / Язык / Language / Lingua